Vi kører i

  • Online booking dag-til-dag

Mobil mekaniker i Aarhus: Vi reparerer din bil dér, hvor du er

Vi er stolte af vores evne til at reparere og fejlsøge biler. Vi kan reparere alle typer biler, både nye og gamle.

  • Mekaniske reparationer
  • Fejlsøgning

Garantiservice

Behold garanti på din bil, vi servicere nemlig efter fabrikkens foreskrifter

Få fast pris på 2 min

Brug vores bookingsmodul og få pris, og tid på kun 2 minutter

Tider dag til dag

Vi har ledige tider dag-til-dag i hjemmet eller på dit arbejde

Vi finder ud af hvad din bil fejler

Vi tilbyder også fejlsøgning. Hvis din bil ikke kører, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt. Vi vil foretage en grundig fejlsøgning og give dig en rapport om vores fund.

Vi tilbyder en garanti på alle vores reparationer og fejlsøgning. Vi er sikre på, at vores arbejde er af høj kvalitet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med vores service.

Lad din mekaniker i Aarhus komme til dig

Vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at presse mekanikeraftaler ind i en i forvejen travl hverdag. Men det er nu engang vigtigt, at din bil er i topform, når du kører på vejene – både for din egen og for dine medtrafikanters skyld. Derfor leverer vi hos Car Room Autoservice vores ydelser direkte til din dør. For kan du ikke komme til vores værksted, bringer vi værkstedet til dig.

Professionel mekaniker i Aarhus

Søger du en professionel og detaljeorienteret mekaniker i Århus eller omegn, er du landet det rette sted. Som mobil mekaniker respekterer vi din tid ved at tilbyde syn og reparationer direkte i din indkørsel, på parkeringspladsen ved din arbejdsplads eller et helt tredje sted, du ønsker. Vi tager hånd om din bil lige netop dér, hvor du er. Imens kan du slappe af på sofaen med en kop kaffe, fokusere på dit arbejde eller bruge tiden på dét, der giver mest mening for dig.

Vores services inkluderer serviceeftersyn, reparation og fejlsøgning, syn og autotjek samt tjek af dæk og fælge – naturligvis altid efter fabrikantens anvisninger, så du beholder garantien på din bil. Som din dedikerede mekaniker i Århus sætter vi en ære i at levere professionel vedligeholdelse og bilreparation af høj kvalitet for at sikre, at du kan være tryg på vejene.

Vi servicerer og reparerer din bil uanset bilmærke og årgang, så du altid er sikkert og godt kørende. 

Vi er et miljøvenligt værksted

Vi ser en lang række fordele ved at bringe vores værksted til dig. Det er for det første både praktisk og tidsbesparende for dig, da du ikke behøver at tage fri for at køre din bil på værksted. En anden fordel ved at vælge os som din mekaniker i Århus er, at du får en mere miljøvenlig løsning, fordi du sparer køreturen til og fra værkstedet. 

Vi gør naturligvis også vores for at passe på miljøet, når vi er ude at reparere eller servicere din bil. Vi er nemlig stolte af at være et miljøvenligt værksted. Vores værksted er drevet af solceller, hvilket betyder, at det producerer strøm, når vi er på farten.

Vi tror på, at vi som mobil mekaniker i Århus og omegn kan gøre en forskel, og ved at vælge os, når din bil skal repareres, kan du få din bil serviceret med grøn samvittighed.

Book en dygtig mekaniker i dag

Hvis du har brug for en kompetent automekaniker i Århus, bringer vi meget gerne vores værksted derhen, hvor du ønsker. Du kan nemt booke en aftale online, hvor vi har ledige tider dag-til-dag. Alt du skal gøre, er at vælge den ydelse, du har brug for, den ønskede tid samt det sted, der er mest fordelagtigt for dig.
Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon for at få en tid i kalenderen, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en aftale i kalenderen i dag

Ring til os direkte på + 45 47 47 47 94
Logo

Vi forstår, hvor frustrerende og tidskrævende det kan være at køre din bil til et fysisk autoværksted, så vi har besluttet at bringe værkstedet til dig.

Få nyheder og tilbud

Du vil modtage eksklusive tilbud, rabatter og nyhedsbreve om vores produkter og tjenester.