Vi kører i

  • Online booking dag-til-dag

Mobil og kompetent mekaniker i Skanderborg

Vi er stolte af vores evne til at reparere og fejlsøge biler. Vi kan reparere alle typer biler, både nye og gamle.

  • Få fast pris på 2 min
  • Mekaniske reparationer
  • Fejlsøgning

Garantiservice

Behold garanti på din bil, vi servicere nemlig efter fabrikkens foreskrifter

Få fast pris på 2 min

Brug vores bookingsmodul og få pris, og tid på kun 2 minutter

Tider dag til dag

Vi har ledige tider dag-til-dag i hjemmet eller på dit arbejde

Vi finder ud af hvad din bil fejler

Vi tilbyder også fejlsøgning. Hvis din bil ikke kører, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt. Vi vil foretage en grundig fejlsøgning og give dig en rapport om vores fund.

Vi tilbyder en garanti på alle vores reparationer og fejlsøgning. Vi er sikre på, at vores arbejde er af høj kvalitet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med vores service.

Få din bil serviceret af mobil mekaniker i Skanderborg

Din bil skal være i god stand, når du færdes i trafikken – både for din egen og dine medtrafikanters skyld. Er skaden sket, har din bil brug for reparation hurtigst muligt, men i en travl hverdag kan det være svært at presse en mekanikeraftale ind i kalenderen 

Heldigvis har vi hos Car Room Autoservice fjernet besværet. Vi er et mobilt autoværksted, der kører ud som mekaniker i Skanderborg og omegn. Det betyder, at du kan få din bil repareret eller serviceret hjemme i din egen garage eller på din arbejdsplads.

Fokus på professionel bilreparation

Vi ved, at det kan være både frustrerende og tidskrævende at køre bilen til service eller reparation på et fysisk autoværksted. Derfor bringer vi vores værksted til dig, så du altid har en kompetent mekaniker i Skanderborg til rådighed.

Udover at være en praktisk løsning for dig, fører det også andre gode fordele med sig. Du sparer køreturen til og fra værkstedet, og du kan nemt og hurtigt booke tid hos os online. Vi har nemlig ledige tider dag-til-dag. 

Når vi tager ud til dig, møder du dygtige og dedikerede automekanikere, der hver dag har professionel bilreparation og kundetilfredshed i fokus.

Book tid i dag hos vores mobile autoværksted

Har du brug for en mekaniker i Skanderborg, der leverer professionel service direkte til din dør? Tøv ikke med at booke tid hos os online, eller kontakt os direkte på telefon, så du kan få en aftale i kalenderen.

Vi tilbyder basis- og premiumautotjek, så du kan vælge lige netop den løsning, der passer til dine behov. Nemmere bliver det ikke at holde din bil i topform, så book tid allerede i dag.

Få en aftale i kalenderen i dag

Ring til os direkte på + 45 47 47 47 94
Logo

Vi forstår, hvor frustrerende og tidskrævende det kan være at køre din bil til et fysisk autoværksted, så vi har besluttet at bringe værkstedet til dig.

Få nyheder og tilbud

Du vil modtage eksklusive tilbud, rabatter og nyhedsbreve om vores produkter og tjenester.