Vi kører i

  • Online booking dag-til-dag

Professionel og fleksibel mekaniker i Silkeborg

Vi er stolte af vores evne til at reparere og fejlsøge biler. Vi kan reparere alle typer biler, både nye og gamle.

  • Få fast pris på 2 min
  • Mekaniske reparationer
  • Fejlsøgning

Garantiservice

Behold garanti på din bil, vi servicere nemlig efter fabrikkens foreskrifter

Få fast pris på 2 min

Brug vores bookingsmodul og få pris, og tid på kun 2 minutter

Tider dag til dag

Vi har ledige tider dag-til-dag i hjemmet eller på dit arbejde

Vi finder ud af hvad din bil fejler

Vi tilbyder også fejlsøgning. Hvis din bil ikke kører, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt. Vi vil foretage en grundig fejlsøgning og give dig en rapport om vores fund.

Vi tilbyder en garanti på alle vores reparationer og fejlsøgning. Vi er sikre på, at vores arbejde er af høj kvalitet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med vores service.

Med en mobil mekaniker i Silkeborg er din sikkerhed i top

I en travl hverdag er det både tidskrævende og besværligt at køre bilen til automekaniker. Men det er vigtigt at prioritere syn og bilreparationer, så du passer på din bil og din sikkerhed i trafikken. Derfor bringer vi hos Car Room Autoservice vores værksted til dig, når du har brug for en dygtig mekaniker i Silkeborg og omegn.

Hos os kan du få din bil repareret og serviceret hjemme i din egen indkørsel, mens du slapper af på sofaen. Vi kan også klare opgaven på parkeringspladsen ved din arbejdsplads, så du ikke behøver at tage fri.
Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og årgange, og vi følger naturligvis fabrikantens forskrifter, så du bevarer garantien på din bil. Nemmere bliver det ikke at holde din bil i topform.

Reparationer og service dér, hvor du er

Hver dag sætter vores team af kompetente og kvalitetsbevidste automekanikere en ære i at levere professionelle bilreparationer og -vedligeholdelse lige dér, hvor du har brug for det. Når du vælger os som din mobile mekaniker i Silkeborg, modtager du service af et autoværksted, der har fokus på ekspertise og innovation. Vi har styr på alle bilmærker, og vi klarer både små og store reparationer.

Udover at yde enestående service har vi også vores klima i højsædet. Som mobilt autoværksted er vi nemlig bevidste om vores ansvar for miljøet, når vi er på farten. Derfor er vores kørende værksted drevet af solceller, så det producerer strøm, når vi besøger vores kunder.
Samtidig sparer du også køreturen til og fra værkstedet, når du laver en aftale hos os. På den måde får du din bil serviceret med grøn samvittighed.

Book din aftale i dag

Skal vi køre ud til dig som mekaniker i Silkeborg, når din bil trænger til reparation eller vedligehold? Så benyt dig af vores bookingmodul, og få pris og tid på få minutter. Vi har ledige tider dag-til-dag både hjemme hos dig selv og på din arbejdsplads.

Vælg mellem basis- og premiumautotjek for den service, der passer til dine behov. Herefter kan du blot læne dig tilbage og nyde en kop kaffe, mens en af vores dygtige mekanikere tager hånd om din bil.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon, hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en aftale i kalenderen i dag

Ring til os direkte på + 45 47 47 47 94
Logo

Vi forstår, hvor frustrerende og tidskrævende det kan være at køre din bil til et fysisk autoværksted, så vi har besluttet at bringe værkstedet til dig.

Få nyheder og tilbud

Du vil modtage eksklusive tilbud, rabatter og nyhedsbreve om vores produkter og tjenester.