Vi kører i

  • Online booking dag-til-dag

Mobil og kompetent mekaniker i Odder

Vi er stolte af vores evne til at reparere og fejlsøge biler. Vi kan reparere alle typer biler, både nye og gamle.

  • Få fast pris på 2 min
  • Mekaniske reparationer
  • Fejlsøgning

Garantiservice

Behold garanti på din bil, vi servicere nemlig efter fabrikkens foreskrifter

Få fast pris på 2 min

Brug vores bookingsmodul og få pris, og tid på kun 2 minutter

Tider dag til dag

Vi har ledige tider dag-til-dag i hjemmet eller på dit arbejde

Vi finder ud af hvad din bil fejler

Vi tilbyder også fejlsøgning. Hvis din bil ikke kører, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt. Vi vil foretage en grundig fejlsøgning og give dig en rapport om vores fund.

Vi tilbyder en garanti på alle vores reparationer og fejlsøgning. Vi er sikre på, at vores arbejde er af høj kvalitet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med vores service.

Vi bringer vores værksted til dig

For nogle er det en sur og tidskrævende pligt at køre bilen på autoværksted. Men regelmæssige serviceeftersyn og nødvendige reparationer er vigtige for at holde din bil og din sikkerhed i top, når du færdes i trafikken. Har du brug for en dygtig mekaniker i Odder eller omegn? Men har du svært ved at presse en aftale hos et autoværksted ind i kalenderen? Så bringer vi vores værksted til dig.

Hos Car Room Autoservice er vi et team af professionelle mobile automekanikere, der leverer vores ydelser til dit dørtrin. Vi klarer arbejdet direkte i din indkørsel, på parkeringspladsen ved din arbejdsplads eller der, hvor det passer dig bedst. Det betyder, at du kan bestille den service, du behøver og derefter blot læne dig tilbage, mens vores mekaniker fikser din bil. 

Miljøvenlig mekaniker i Odder 

Når vi kører ud til dig som mekaniker i Odder, gør du ikke blot hverdagen nemmere for dig selv, for du er også med til at værne om vores miljø. Udover at spare køreturen til og fra værkstedet, vælger du nemlig også et miljøvenligt autoværksted. Vores værksted er drevet af solceller, som producerer strøm, mens vi er afsted.

Vælg os som dit autoværksted, når din bil skal vedligeholdes eller repareres. Så kommer vi ud i vores mobile autoværksted og fikser bilen for dig.

Book service eller reparation hos os i dag

Har du brug for hjælp til bilen? Og vil du have besøg af vores mobile autoværksted hjemme hos dig? Så book din aftale online allerede i dag via vores bookingmodul. Her får du pris og tid på kun 2 minutter. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon, hvis du har brug for hjælp.

Vi ser frem til at være din mekaniker i Odder.

Få en aftale i kalenderen i dag

Ring til os direkte på + 45 47 47 47 94
Logo

Vi forstår, hvor frustrerende og tidskrævende det kan være at køre din bil til et fysisk autoværksted, så vi har besluttet at bringe værkstedet til dig.

Få nyheder og tilbud

Du vil modtage eksklusive tilbud, rabatter og nyhedsbreve om vores produkter og tjenester.