Vi kører i

  • Online booking dag-til-dag

Mobile mekaniker i Hammel

Vi er stolte af vores evne til at reparere og fejlsøge biler. Vi kan reparere alle typer biler, både nye og gamle.

  • Mekaniske reparationer
  • Fejlsøgning

Garantiservice

Behold garanti på din bil, vi servicere nemlig efter fabrikkens foreskrifter

Få fast pris på 2 min

Brug vores bookingsmodul og få pris, og tid på kun 2 minutter

Tider dag til dag

Vi har ledige tider dag-til-dag i hjemmet eller på dit arbejde

Vi finder ud af hvad din bil fejler

Vi tilbyder også fejlsøgning. Hvis din bil ikke kører, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt. Vi vil foretage en grundig fejlsøgning og give dig en rapport om vores fund.

Vi tilbyder en garanti på alle vores reparationer og fejlsøgning. Vi er sikre på, at vores arbejde er af høj kvalitet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med vores service.

Brug for en mekaniker i Hammel?

Bilen spiller en stor rolle i mange menneskers hverdag. Dette gælder særligt for dem af os, der har langt til enten arbejde, studie, venner eller familie. Det er mildest talt en gene, når bilen ikke kører, som den skal. Selvom du i nogle tilfælde godt selv kan løse problemet, skal du langt de fleste tilfælde have fat i en automekaniker.

Søger du en dygtig og erfaren mekaniker Hammel og omegn? Så er du havnet det rette sted. 

Hvem er vi? 

Car Room Autoservice er en automekaniker, der specialiserer sig i bilreparationer, -service og generel vedligehold. Gennem tiden har vi hjulpet utallige danskere sikkert tilbage i bilsædet. Og vi servicerer og reparerer din bil uanset årgang og mærke. 

Hvorfor vælge os? 

Der er flere gode grunde til at vælge Car Room Autoservice, næste gang du har brug for en mekaniker i Hammel og omegn. Den mest fremtrædende grund er, at vi – i modsætning til traditionelle værksteder – kan fikse din bil på din bopæl eller på parkeringspladsen ved din arbejdsplads.

Når din bil trænger til reparation eller serviceeftersyn, er det bare at booke tid hos os. Så sender vi en mekaniker til Hammel så hurtigt som muligt. 

Din mobile mekaniker i Hammel 

Vælger du en mobil bilmekaniker, sparer du den tid, som det normalt vil tage at køre til et autoværksted. Mens du venter på, at reparationen bliver udført, kan du bruge din tid på de ting, som du normalt ville lave. Du kan følge med i reparationen, mens den står på, og du kan stille dine spørgsmål direkte til den mekaniker, som varetager reparationen.

Når du henvender dig hos os, kan vi typisk nemt tilpasse os din tidsplan og netop dine behov. Hos os er der fokus på fleksibilitet og konkurrencedygtige priser, når du skal bruge en mekaniker i Hammel.

Få en aftale i kalenderen i dag

Ring til os direkte på + 45 47 47 47 94
Logo

Vi forstår, hvor frustrerende og tidskrævende det kan være at køre din bil til et fysisk autoværksted, så vi har besluttet at bringe værkstedet til dig.

Få nyheder og tilbud

Du vil modtage eksklusive tilbud, rabatter og nyhedsbreve om vores produkter og tjenester.