Vi kører i

  • Online booking dag-til-dag

Din mobile mekaniker i Hinnerup

Vi er stolte af vores evne til at reparere og fejlsøge biler. Vi kan reparere alle typer biler, både nye og gamle.

  • Mekaniske reparationer
  • Fejlsøgning

Garantiservice

Behold garanti på din bil, vi servicere nemlig efter fabrikkens foreskrifter

Få fast pris på 2 min

Brug vores bookingsmodul og få pris, og tid på kun 2 minutter

Tider dag til dag

Vi har ledige tider dag-til-dag i hjemmet eller på dit arbejde

Vi finder ud af hvad din bil fejler

Vi tilbyder også fejlsøgning. Hvis din bil ikke kører, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt. Vi vil foretage en grundig fejlsøgning og give dig en rapport om vores fund.

Vi tilbyder en garanti på alle vores reparationer og fejlsøgning. Vi er sikre på, at vores arbejde er af høj kvalitet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med vores service.

Spar tid med en mobil mekaniker i Hinnerup

Vi er helt med på, hvor tidskrævende det kan være at køre bilen til et fysisk autoværksted. Derfor har vi valgt at bringe vores værksted til dig. Når du vælger Car Room Autoservice som din mobile mekaniker i Hinnerup, møder du et kompetent og kvalitetsbevidst team af automekanikere. Vi brænder for at yde god service og reparerer og servicerer din bil uanset bilmærke og årgang – mens du bruger tiden på dét, der giver mest mening for dig.

Vi kommer ud til dig

Vores mission er at revolutionere bilservicebranchen ved at tilbyde vores kunder førsteklasses autoværkstedstjenester dér, hvor du behøver dem. Det betyder, at vi leverer professionel bilreparation direkte til din dør.

Med fokus på ekspertise, godt håndværk og god dialog ønsker vi at tillidsfulde og langvarige kunderelationer. Du kan således trygt overlade din bil til os, når du har brug for serviceeftersyn eller bilreparationer.

Bilreparation med grøn samvittighed

Som mobil mekaniker i Hinnerup er vi bevidste om måder, hvorved vi kan bidrage positivt til fremtiden. Derfor er vores kørende autoværksted drevet af solceller, hvilket betyder, at det producerer strøm, når det er på farten.

Vi er stolte af at være et mobilt autoværksted med hjertet på rette sted, og vi håber, at du vil være med til at gøre en forskel. Vælg os, og få din bil serviceret med grøn samvittighed.

Book automekaniker allerede i dag

Har du brug for en dygtig mekaniker i Hinnerup eller omegn på din bopæl eller på din arbejdsplads? Så kan du nemt booke en aftale online, hvor vi har ledige tider dag-til-dag. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon for tidsbestilling eller ved spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en aftale i kalenderen i dag

Ring til os direkte på + 45 47 47 47 94
Logo

Vi forstår, hvor frustrerende og tidskrævende det kan være at køre din bil til et fysisk autoværksted, så vi har besluttet at bringe værkstedet til dig.

Få nyheder og tilbud

Du vil modtage eksklusive tilbud, rabatter og nyhedsbreve om vores produkter og tjenester.