Vi kører i

  • Online booking dag-til-dag

Behov for bil reparation i Aarhus? Vi bringer vores værksted til dit dørtrin

Vi er stolte af vores evne til at reparere og fejlsøge biler. Vi kan reparere alle typer biler, både nye og gamle.

  • Mekaniske reparationer
  • Fejlsøgning

Garantiservice

Behold garanti på din bil, vi servicere nemlig efter fabrikkens foreskrifter

Få fast pris på 2 min

Brug vores bookingsmodul og få pris, og tid på kun 2 minutter

Tider dag til dag

Vi har ledige tider dag-til-dag i hjemmet eller på dit arbejde

Vi finder ud af hvad din bil fejler

Vi tilbyder også fejlsøgning. Hvis din bil ikke kører, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt. Vi vil foretage en grundig fejlsøgning og give dig en rapport om vores fund.

Vi tilbyder en garanti på alle vores reparationer og fejlsøgning. Vi er sikre på, at vores arbejde er af høj kvalitet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med vores service.

Mobilt autoværksted sørger for bil reparation i Århus

Har din bil brug for reparation eller serviceeftersyn, men har du ikke tiden i en travl hverdag til at køre din bil på autoværksted? Så bringer vi vores værksted direkte til dit dørtrin og klarer din bil reparation i Århus. Du slipper derfor for at tage fri for at køre bilen på værksted.

Vi er hos Car Room Autoservice et dedikeret og detaljeorienteret hold af professionelle automekanikere, som ruller ud til dig i Århus, Skanderborg, Silkeborg, Hinnerup, Hammel og omegn, når dit behov for vedligehold og reparation opstår. Vi servicerer din bil efter fabrikantens angivelser, så du beholder din garanti og samtidigt kan færdes sikkert i trafikken.

Fokus på vores miljø

Hver dag brænder vi for at yde service af højeste kvalitet for vores kunder. Vi dedikerer os til at levere professionel bil reparation i Århus og omegn direkte til vores kunder med fokus på innovation og ekspertise. På den måde sparer du køreturen til autoværkstedet, hvorved du hjælper med at skåne miljøet.

Som autoværksted er vi også meget bevidste om vores ansvar for miljøet, hvorfor vi gør vores bedste for at mindske vores aftryk. Derfor er vores kørende autoværksted drevet af solceller, der producerer strøm, imens vi er på farten.

Vi håber, at du vil styrke vores mission om et grønnere autoværksted ved at vælge os til din næste bil reparation i Århus. Og vi kommer gerne ud til dig i vores mobile autoværksted.

Book din aftale allerede i dag

Skal vi bringe vores mobile autoværksted til dit dørtrin? Så book din aftale allerede i dag via vores bookingmodul, hvor du får pris og tid på få minutter. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon for at få en aftale i kalenderen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en aftale i kalenderen i dag

Ring til os direkte på + 45 47 47 47 94
Logo

Vi forstår, hvor frustrerende og tidskrævende det kan være at køre din bil til et fysisk autoværksted, så vi har besluttet at bringe værkstedet til dig.

Få nyheder og tilbud

Du vil modtage eksklusive tilbud, rabatter og nyhedsbreve om vores produkter og tjenester.