Vi kører i

  • Online booking dag-til-dag

Mobil og kompetent mekaniker i Aalborg

Vi er stolte af vores evne til at reparere og fejlsøge biler. Vi kan reparere alle typer biler, både nye og gamle.

  • Få fast pris på 2 min
  • Mekaniske reparationer
  • Fejlsøgning

Garantiservice

Behold garanti på din bil, vi servicere nemlig efter fabrikkens foreskrifter

Få fast pris på 2 min

Brug vores bookingsmodul og få pris, og tid på kun 2 minutter

Tider dag til dag

Vi har ledige tider dag-til-dag i hjemmet eller på dit arbejde

Vi finder ud af hvad din bil fejler

Vi tilbyder også fejlsøgning. Hvis din bil ikke kører, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt. Vi vil foretage en grundig fejlsøgning og give dig en rapport om vores fund.

Vi tilbyder en garanti på alle vores reparationer og fejlsøgning. Vi er sikre på, at vores arbejde er af høj kvalitet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med vores service.

Mangler du en mekaniker i Aalborg?

Bilen har længe været en essentiel del af den moderne verden. Bilen giver os nemlig en helt enestående bekvemmelighed og mobilitet, og mange mennesker bruger både deres bil, når de skal på arbejde, og når de holder fri i selskab med deres nærmeste.

Men når bilen lige pludselig ikke fungerer, forstyrrer det markant de daglige rutiner. Hurtig reparation er i den forbindelse altafgørende. Og når du har brug for en mekaniker i Aalborg og omegn, er der god grund til at vælge Car Room Autoservice. 

Derfor skal du vælge os 

Hos Car Room Autoservice har vi bred erfaring med biler som din mekaniker i Aalborg. Derfor servicerer vi alle tænkelige årgange og mærker.

Vi tilbyder som mekaniker i Aalborg og omegn både serviceeftersyn og reparation til konkurrencedygtige priser. Og når du henvender dig hos os, slipper du for selv at tage turen til værkstedet – vi kommer nemlig til dig. 

Fordelene ved en mobil mekaniker i Aalborg

Du har sikkert allerede har mere end nok at se til i hverdagen. Den største fordel ved at vælge en mobil mekaniker er derfor, at du kan spare meget tid og besvær. Med en mobil mekaniker behøver hverken du eller bilen at rykke en millimeter. Og mens reparationen står på, kan du give dig til de aktiviteter, som du normalt bruger tiden på i hjemmet. 

En mekaniker, der udfører arbejde på din bil hjemme hos dig, vil også kunne tilbyde en mere personlig rådgivning. Du får muligheden for at stille dine spørgsmål direkte til mekanikeren, så du få en mere detaljeret forklaring på, hvad der skal laves på din bil og hvorfor.

Hos Car Room Autoservice er vi også fleksible som mekaniker i Aalborg. Typisk kan vi tilpasse os netop dit skema, så du kan få fikset din bil, når det passer dig bedst. 
  

 

Få en aftale i kalenderen i dag

Ring til os direkte på + 45 47 47 47 94
Logo

Vi forstår, hvor frustrerende og tidskrævende det kan være at køre din bil til et fysisk autoværksted, så vi har besluttet at bringe værkstedet til dig.

Få nyheder og tilbud

Du vil modtage eksklusive tilbud, rabatter og nyhedsbreve om vores produkter og tjenester.