Vi kører i

  • Online booking dag-til-dag

Reparationer og fejlsøgning

Vi er stolte af vores evne til at reparere og fejlsøge biler. Vi kan reparere alle typer biler, både nye og gamle.

  • Mekaniske reparationer
  • Fejlsøgning
  • Uddannede mekanikere

Garantiservice

Behold garanti på din bil, vi servicere nemlig efter fabrikkens foreskrifter

Få fast pris på 2 min

Brug vores bookingsmodul og få pris, og tid på kun 2 minutter

Tider dag til dag

Vi har ledige tider dag-til-dag i hjemmet eller på dit arbejde

Vi finder ud af hvad din bil fejler

Vi tilbyder også fejlsøgning. Hvis din bil ikke kører, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er galt. Vi vil foretage en grundig fejlsøgning og give dig en rapport om vores fund.

Vi tilbyder en garanti på alle vores reparationer og fejlsøgning. Vi er sikre på, at vores arbejde er af høj kvalitet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med vores service.

Få din bil tilbage på vejen

Vi tilbyder en række reparationer og fejlsøgning, så du kan få din bil tilbage på vejen hurtigt og nemt. Vores mekanikere er erfarne og dygtige, og vi tilbyder en garanti på alle vores arbejde.

Vores mekanikere er erfarne og dygtige

Vores mekanikere har en bred vifte af erfaringer, og de er specialister inden for bestemte områder, f.eks. motorer, gearkasser eller udstødning. De er altid opdateret på de nyeste teknologier og metoder, så du kan være sikker på, at din bil bliver repareret korrekt.

Vi tilbyder en garanti på alle vores arbejde

Vi er sikre på, at vores arbejde er af høj kvalitet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med vores service. Derfor tilbyder vi en garanti på alle vores reparationer og fejlsøgning.

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for at få din bil repareret eller fejlsøgt, så kontakt os i dag. Vi vil med glæde hjælpe dig med at få din bil tilbage på vejen.

Få en aftale i kalenderen i dag

Ring til os direkte på + 45 47 47 47 94
Logo

Vi forstår, hvor frustrerende og tidskrævende det kan være at køre din bil til et fysisk autoværksted, så vi har besluttet at bringe værkstedet til dig.

Få nyheder og tilbud

Du vil modtage eksklusive tilbud, rabatter og nyhedsbreve om vores produkter og tjenester.